• Riaditeľské voľno

          •  

            Riaditeľka ZŠ Lada v súlade so zákonom č. 245/2008 Z. z. § 150 ods. 5, o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších prepisov a § 3 ods. 10 vyhlášky MŠ SR č. 231/2009 Z. z.

             udeľuje žiakom 1. – 4. ročníka

            riaditeľské voľno

            dňa 14. septembra 2021 (utorok)

            z  dôvodu konania sa hromadného podujatie v Prešove.

          • OZNAM

          • Vážení rodičia,

            oznamujeme Vám, že z prevádzkových dôvodov bude výdaj stravy od 6. septembra 2021 (pondelok)

            ŠKD funguje od 3. septembra (piatok).

            Ďakujeme za pochopenie

          • COVID Info

          • Ministerstvo školstva za účelom udržať bezpečné prostredie v školách a školský zariadeniach zostavilo manuál ŠKOLSKÝ SEMAFOR v školskom roku 2021/2022, ktorý stanovuje základné prevádzkové podmienky škôl a školských zariadení, vrátane špecifík dodržiavania protiepidemických opatrení a odporúčaní počas pandémie ochorenia COVID-19.

            Manuál ŠKOLSKÝ SEMAFOR je zjednodušená verzia manuálov z predchádzajúceho školského roka 2020/2021. Je platný pre všetky materské, základné a stredné školy, všetky typy špeciálnych škôl, odborné učilištia a praktické školy, jazykové školy, základné umelecké školy a školské zariadenia (ŠKD, CVČ, ŠJ, VŠJ, ŠI, DC, RC, LVS, CPPPaP a CŠPP) bez ohľadu na zriaďovateľa.

            Vstup do budovy školy je povolený len s rúškom, pri vstupe je potrebné dezinfikovať ruky a doniesť zo sebou prehlásenie o bezpríznakovosti.

            📌 Tlačivo o bezpríznakovosti pre žiaka (príloha 1) aj pre zákonného zástupcu vstupujúceho do školy (príloha 1a) podľa školského semaforu nájdete na stránke Ministerstva školstva: https://www.minedu.sk/skolsky-semafor/